VERTINIMAS BE ŠYPSENOS

      Perskaičiau laikraštyje „Mūsų laikas“ straipsnį apie savo vertinimus su šypsena ir nutariau pasidalinti savo pastebėjimais.

Suprantama, kad Vyriausioji rinkimų komisija jau rengiasi 2012 m. spalio 14 d. vyksiantiems Seimo rinkimams. Ir ne tik apygardų ribos bus koreguojamos. Bet kiek man žinoma Seimas nepakeitė Seimo rinkimų įstatymo nuostatų nurodančių, kad partija kandidatus į Seimą privalo pateikti ne vėliau kaip likus 65 dienoms iki rinkimų.

Dažnai sulaukiu klausimų iš žiniasklaidos atstovų apie savo galimą kandidatavimą Seimo rinkimuose. Matyt ne tik man kyla klausimas: kodėl taip skubinamos partijos ir patys galimi kandidatai apsipręsti dėl galimo dalyvavimo Seimo rinkimuose, kurie įvyks spalio 14 dieną ? Atsakymą matau tik vieną: kuo anksčiau prasidės rinkiminės kampanijos, tuo didesnės galimybės žiniasklaidai iš to turėti papildomos naudos. Vien tik besirutuliojanti intriga leidžia tikėtis papildomo skaitytojų skaičiaus. Bet man tai primena norą prailginti rinkiminės kampanijos laikotarpį, kaip ir laiko tarpą tarp šv.Kalėdų ir Naujų metų. Noras suprantamas, bet vargu ar įgyvendinamas.

Šiuo metu esu prisiėmęs pakankamai daug įsipareigojimų Jurbarkui ir šio krašto žmonėms, todėl nenoriu kad mano darbas ar kita veikla būtų lengvu mostu priskiriami rinkiminės kampanijos eigai. Bandymai tai padaryti, juntamai mažina galimybes Jurbarkui turėti papildomos naudos.

Laikraščio „Mūsų laikas“ straipsnį „Tarybos narys potencialių kandidatų į Seimą „vojažus“ vertina su šypsena“ galite rasti: http://www.musulaikas.com/?id=5&nid=1911

Tai pat žiūrėkite

UŽ KĄ BALSUOTI, O UŽ KĄ GALI BŪTI ITIN PAVOJINGA!

Už ką balsuoti?             Pastarosiomis dienomis šį klausimą man užduoda vis dažniau. Neturiu jokio noro …

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *