JURBARKO OLIMPINIAME BARE LAIMĖTAS TELEVIZORIUS

UAB “ASLA” ir kavinė “KARŠUVA” pasirūpino dar vienu televizoriumi, kad jurbarkiečiai be prizo iš Vilniaus galėtų tikėtis jį laimėti ir Jurbarke. Rugsėjo 3d. pavakare į “Karšuvos” kavinę buvo pakviesti visi, kurie prieš kiekvienas krepšinio rungtynes užpildydami anketas, atspėjo Lietuvos krepšinio rinktinės užimtą 4 vietą Pekine vykusioje Olimpiadoje. Atspėjusių Lietuvos rinktinės ketvirtą vietą krepšinio rungtyje Jurbarko olimpiniame bare buvo net šešiasdešim.

Susirinkusieji šiame vakare turėjo galimybę varžytis dėl daugybės rėmėjų įsteigtų prizų ir pagrindinio UAB “Asla” ir kavinės “Karšuva” parūpinto televizoriaus.

Renginį vedė Gintaras Zareckas, o loterijos dalyvius sveikino Seimo narys Saulius Lapėnas. Saulius Lapėnas padėkojo Olimpinio baro rėmėjams: UAB “Buitima”, UAB “ASLA” ir kavinės “KARŠUVA” vadovams ir kolektyvams už puikų renginį jurbarkiečiams. “Jurbarke buvo vienas iš aštuonių Olimpinių barų Lietuvos miestuose ir galim tuo pelnytai didžiuotis”.

Pagrindinį prizą – plokščiaekranį televizorių laimėjo Žydrūnas Banaitis gyvenantis Kiduliuose, Šakių rajone. “Dirbu Šakių priešgaisrinėje gelbėjimo tarnyboje ugniagesiu – gelbėtoju. Tik kartais tenka apsilankyti “Karšuvos” bare, tad iš ten esančių darbuotojų ir sužinojau apie organizuojamą loteriją, bei vykstančius olimpinius renginius. Nesu azartiškas lošėjas…, nes kiek teko dalyvauti loterijose didžiausias mano laimėjimas iki šiol yra buvęs tik 8 litai. Takart užpildžiau kortelę tikėdamasis bent jau atspėti rezultatą, bet pagrindinio prizo išlošti tikrai nesitikėjau… Buvau begalo nustebęs, kai renginio metu buvo ištraukta kortelė su mano pavarde”- džiaugėsi laimėjimu Žydrūnas.

UAB “ASLA” direktorius Saulius Kulikauskas pakvietė visus susirinkusius pratęsti geras krepšinio tradicijas ir aktyviai dalyvauti rugsėjo 27 d. dieną rengiamoje tradicinėje gatvės krepšinio varžybose Sauliaus Lapėno taurei laimėti.

Visi kas dalyvavo šiame renginyje išėjo su kavinės “Karšuva” ir “Kalnapilio” įsteigtais įvairiais suvenyrais, paguodos prizais: raktų pakabukais, marškinėliais, taurėmis su Sabonio parašu, CD dėklais ir .t.t

Kam atiteks dar vienas plokščiaekranis televizorius, kurį įsteigė LiCS futbolo klubas dar paaiškės Vilniuje, kai tik bus surinkti visi balsavimo lapeliai iš visoje Lietuvoje veikusių aštuonių olimpinių barų ir kavinių. Tikimybė laimėti jurbarkiečiams dar išlieka…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *