RINKIMŲ TERMINAI ĮPAREIGOJO APSIPRĘSTI

Ketvirtadienio pavakare Jurbarko skyriaus nariai savo susirinkime iš galimų keturių kandidatų apsiprendė, kuris turės dalyvauti rinkimuose į Seimą vienmandatinėje Jurbarko rinkiminėje apygardoje. Visi kandidatai, mano nuomone, turėjo realius šansus pritraukti pakankamą rinkėjų dėmesį ir palankumą, nes už mūsų skyriaus keliamų pretendentų pečių stovi konkretūs atlikti darbai, įgyvendinti projektai ir tik aklas arba nenorintis to pamatyti, gali bandyti tai neigti. Tad Vidmantas Juzėnas, Gvidas Byčius ir Jurbarko meras Ričardas Juška galėjo drąsiai imtis rinkiminės kampanijos lyderio vaidmens.       

Seimo rinkimų įstatymas nurodo, kad partija kandidatus į Seimą privalo pateikti ne vėliau kaip likus 65 dienoms iki rinkimų, tad likus tik kelioms dienoms iki šio termino ir kai Jurbarko skyriaus nariai, apsvarstę keturias kandidatūras, apsiprendė siūlyti mane dalyvauti rinkimuose į Seimą nuo  LiCS, privalėjau apsipręsti ar sutinku dalyvauti.

Asmeniškai aš, delsiau priimti šį sprendimą, nes buvau ir tebesu prisiėmęs pakankamai daug įsipareigojimų Jurbarkui ir šio krašto žmonėms, todėl nenorėjau kad mano darbas ar kita veikla būtų lengvu mostu priskiriami rinkiminės kampanijos eigai. Bandymai tai padaryti, neabejotinai, būtų sumažinę galimybes Jurbarkui turėti papildomos naudos. Daug kas pavyko padaryti per pusmetį, nuo pirmųjų bandymų mane įtraukti į galimų kandidatų sarašą dar sausio mėnesį. Na, o ko nespėjau, stengsiuosi padaryti jau po rinkimų.

Jau dabar matau tai, ką įmanoma ir netgi privalu padaryti Lietuvoje, bet įvardinsiu tai, kai pateiksiu dokumentus Vyriausiai rinkimų komisijai. Numatau tai padaryti sekančios savaitės bėgyje ir informuoti apie tai Jus viešai.

Tai pat žiūrėkite

KSS-SL RINKIMŲ Į LR SEIMĄ NAUJIENLAIŠKIS NR.2

KSS-SL rinkiminio sąrašo Nr.10 RINKIMŲ AGITACIJA sukurta rinkimų kampanijos dalyvio platinimui neatlygintinai.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *