„Smukučių kromelis” – išsipildžiusi ne tik verslininko, bet ir gyventojų svajonė!

13Smukučių soduose parduotuvė „Smukučių kromelis“ (Smukučių g. 35) , šiandien atidaryta su muzika ir su aplinkiniu gyventojų neslepiamu dėkingumu Vidui Šukiui, kuris ryžosi padaryti tai, apie ką galima buvo tik svajoti.

Į „kromelio“ atidarymą sugužėjo ne tik kurie prie šios parduotuvės atsiradimo prisidėjo bet gausus būsimų pirkėjų būrys, kuriuos sukvietė parduotuvės savininkas, buvęs Jurbarko krašto verslininkų sąjungos pirmininkas, įmonės „Rovisada“ vadovas, o nuo šiol, kaip save įvardino – dar ir „kromelninku“ Vidas Šukys.

Nuoširdžiai sveikinu su „KROMELIO” atidarymu ne tik savininką, Vidą Šukį, bet ir šios vietovės gyventojus.

Abu su Seimo nariu neturėjome galimybės ką nors padovanoti „KROMELIO” atidarymo proga, nes tai draudžia Vyriausia rinkimų komisija. Todėl naudojomės proga visus susirinkusius pasveikinti, kol palinkėjimai dar neuždrausti. 😉

Taigi gerb. Vidui nuoširdžiai linkiu sulaukti gerokai didesnę perkamąją galią turinčių pirkėjų, o tiems kas čia apsipirkinės – linkiu tokiais tapti. O ar tai bus padaryta. priklausys nuo jūsų visų pasirinkimo spalio 9 dieną, kai bus renkamas LR Seimas.

Tai pat žiūrėkite

UŽ KĄ BALSUOTI, O UŽ KĄ GALI BŪTI ITIN PAVOJINGA!

Už ką balsuoti?             Pastarosiomis dienomis šį klausimą man užduoda vis dažniau. Neturiu jokio noro …

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *