Lieku įsitikinęs, kad patriotų Lietuvoje netrūksta, tik jiems ne visada pavyksta surasti jėgų būti patriotu ;-)

Politikai – ateina ir išeina, o piliečiai – lieka!

UP 2016 08 25Nuoširdi padėka visiems atsiliepusiems ir atėjusiems į pilietinę akciją rugpjūčio 23 dieną, minint Juodojo kaspino ir Baltijos kelio dieną. Jei pamiršim mūsų laisvės ištakas, mes ją prarasim.

Apie tai kad pilietinė akcija pavyko, informuoja laikraštis „Ūkininko patarėjas“ (2016 m rugpjūčio 25 d.) straipsnyje „Virš Nemuno suplevėsavo Trispalvė“. Štai pora citatų:

„Rugpjūčio 23 – jąją. minint Juodojo kaspino ir Baltijos kelio dieną, virš ilgiausio Lietuvoje tilto per Nemuną išsiskleidė ilgiausia Lietuvos Trispalvė. Ją laikė kelios dešimtys jurbarkiečių, kuriems talkino ir būrelis Šakių savivaldybės gyventojų.

Virš Nemuno Trispalvė – 250 m ilgio ir 4,5 m pločio vėliava sujungė Šakių ir Jurbarko rajonus.

Taip išskirtinai buvo paminėta Baltijos kelio diena. Prieš dvejus metus, minint Baltijos kelio 25-metj, ant to paties tilto susirinkę žmonės gyva grandine sujungė abu Nemuno krantus, praeitį ir ateitį.

Bendras tikslas ir šįkart suvienijo skirtingų partijų politikus, pamiršusius priešiškumą oponentams. Nors ant tilto per Nemuną išskleisti rekordinės Trispalvės nesusirinko minia, palei upę nutiesti pasivaikščiojimo takai net ir lašnojant lietui buvo pilni žmonių“.

„Pilietinės akcijos organizatorius, Jurbarko vicemeras Saulius Lapenas įsitikino, kad Jurbarke patriotų netrūksta.“

Lieku įsitikinęs, kad patriotų Lietuvoje netrūksta, tik jiems ne visada pavyksta surasti jėgų būti patriotu 😉

web_Padeka_ALL-Trispalve-virs-Nemuno

 

P.S.: Koliaže panaudotos fotonuotraukos publikuotos socialiniuose tinkluose (Kęstučio Smirnovo, Viktorijos Žičkus, Daivos Bartkienės, SA Evutės ir kt.), kadrai iš Balticum TV 2016-08-24 „Jurbarko žinios” laidos ir nuotraukos, kurias atsiuntė akcijos dalyviai. Nuoširdžiai visiems dėkoju!

Ištrauka iš Balticum TV 2016-08-24 „Jurbarko žinios” laidos:

Su gerais linkėjimais

Saulius Lapėnas

Tai pat žiūrėkite

LENKŲ MAŽUMĄ SUDARANTYS GYVENTOJAI, PIRMIAUSIAI YRA LIETUVOS PILIEČIAI

Kaip jau esu rašęs savo straipsnyje „Tikrų kovu debatuose nebuvo, kaip ir pačių debatų“, taip …

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *