Saulius Lapėnas – nepartinis kandidatas į Jurbarko rajono savivaldybės merus

foto www SLBrangūs Jurbarko rajono žmonės,

„Ką darysit, kad neištuštėtų kaimai?“ 

„Ką reikia padaryti, kad būtų kuriamos darbo vietos?“ 

„Kaip kovosit su kvapais sklindančiais nuo kiaulininkystės komplekso ?“ 

„Kokia pagrindinė priežastis verčianti žūtbūtiniai kandidatuoti į merus? Domina ne skambūs lozungai, o pagrindinė kandidatavimo priežastis“

 

– Atsakymus iš aštuonių kandidatų į šiuos aktualius klausimus galite išgirsti patys, peržiūrėję video įrašus šiame puslapyje.

Kovo pirmą dieną būsite pirmieji Lietuvos piliečiai, pasinaudoję teise tiesiogiai išrinkti savo rajono vadovą. Ne nuo valdžios „elito“ ar partijų, o tik nuo Jūsų pasirinkimo kovo 1 d. priklausys: – ar tęsis daugiau nei dešimt metų trunkantis gyventojų skaičiaus mažėjimas, slegianti bedarbystė ir investicijų stoka? – ar imsime KARTU kurti geresnes sąlygas norinčiam šiame krašte mokytis, dirbti ir kurti šeimas?.

Kaip padaryti tinkamą pasirinkimą, jei apie kandidatus sužinai tik iš reklaminių teiginių? Juk puikiai žinoma, kad vieną kartą geriau pamatyti, o dar geriau palyginti, nei dešimt kartų apie tai skaityti. Todėl suteikiu šią galimybę savo portale www.slapenas.lt

Visi aštuoni pretendentai į Jurbarko rajono savivaldybės mero postą kartu susėdę prie vieno stalo papasakojo apie savo programas ir atsakė į gyventojams aktualius klausimus. Video įraše, padarytame vasario 12 d. Verslo centre, sužinosite ką atsakė pretendentai į užduotus klausimus.

Dalyvavimas šioje diskusijoje tik sustiprino  mano tikėjimą tuo, kad jei palaikysite mano programą KARTU ir balsuosite už mane, būsiu pajėgus suvienyti šiuos pretendentus ir klausimus užduodančius, mūsų rajono gyventojų labui. 

Nors nepriklausau jokiai partijai, mano programą be jokių sąlygų palaikė Darbo partija. Tai gera pradžia. Kviečiu ir kitų partijų atstovus ir visus, kuriems aktuali mūsų rajono ateitis, palaikyti mano programą KARTU.

Visada su Jumis, Saulius Lapėnas

 

KARTU. Jurbarko krašto ateitis priklauso nuo kiekvieno gyventojo sėkmės.

           KLASIKINIO LIBERALIZMO POLITINĖ REKLAMA parengta Sauliaus Lapėno

 

Tai pat žiūrėkite

KSS-SL RINKIMŲ Į LR SEIMĄ NAUJIENLAIŠKIS NR.2

KSS-SL rinkiminio sąrašo Nr.10 RINKIMŲ AGITACIJA sukurta rinkimų kampanijos dalyvio platinimui neatlygintinai.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *