KLASIKINIO LIBERALIZMO POLITINE REKLAMA – PARENGTA SAULIAUS LAPĖNO

Vykdydamas Politinės reklamos žymėjimo tvarkos aprašo (patvirtinto VRK 2010-09-07 sprendimu Nr. Sp-58) reikalavimus, skubu nudžiuginti ir informuoti mano portalo lankytojus, kad visa šiame portale skelbiama medžiaga yra mano sukurta „KLASIKINIO LIBERALIZMO POLITINĖ REKLAMA“.

Juk kai pagalvoji, kas mūsų gyvenime ne politika? Naujienos? Ekonomika? Verslas? Švietimas? Kinas? Muzika? Komentarai? Pagal, kai kurių biurokratų vertinimus, VISKAS gali būti persunkta „piktavališkos dvasios“ politika ir visame kame gali įžvelgti jos „kenkėjišką“ įtaką pasimetusioms sieloms, nesugebančioms susivokti, kur baigiasi gyvenimas ir prasideda politika. (Mano nuomone tai neatsietinos pusės, glaudžiai sąveikaujančios tarpusavyje ir negali būti dalinamos. Nes bet koks atidalinimas, reikštų sutikimą gyventi apie nieką negalvojant, nes valdžia taip nori! Kol kas ji to pageidauja rinkiminės kampanijos metu ir jei pasiseks, tai tikrai panorės šį laikotarpį prailginti…)

Todėl, mieli skaitytojai, būkite dėmesingi, budrūs ir atsargūs, nes po tokio VRK išaiškinimo (http://www.vrk.lt/politine-reklama-socialiniuoe-tinkluose ) bet kokie pranešimai internete, socialiniai tinklai ir naujienų bei pramogų portalai tampa POLITINĖS REKLAMOS SKLEIDĖJAIS, net jei ir nesuspėjo apie tai informuoti savo skaitytojus, klausytojus ir žiūrovus.

Tarp kitko, aš niekada neslėpiau savo vardo ir savo įsitikinimų. Ir tikiuosi, visi mano skaitytojai visada supras, kad viskas apie ką rašau, tai „KLASIKINIO LIBERALIZMO POLITINE REKLAMA – PARENGTA SAULIAUS LAPĖNO„.

Tai dabar bus aišku net ir …

Tegyvuoja laisvas internetas (reguliuojamas VRK) !

Tai pat žiūrėkite

KSS-SL RINKIMŲ Į LR SEIMĄ NAUJIENLAIŠKIS NR.2

KSS-SL rinkiminio sąrašo Nr.10 RINKIMŲ AGITACIJA sukurta rinkimų kampanijos dalyvio platinimui neatlygintinai.

Vienas komentaras

  1. Gerbiu žmones, kurie atvirai išdrįsta pasakyti tiesa, nieko „nevyniodamas į vatą”. Sėkmės.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *