MANO RINKIMINĖ PROGRAMA „KARTU”

PROGRAMA IIMieli ir brangūs, Jurbarko krašto ir Lietuvos žmonės!

Metų virsme iš 2014 pabaigos į 2015 pradžią, puiki galimybė apmąstyti tai, kas buvo ir ką planuoju. Ateinančiais metais, jau kovo mėnesio 1 dieną sieksiu tapti Jurbarko rajono savivaldybės meru, todėl, dalinuosi savo rinkiminės programos tezėmis, kurios pasitarnaus išsamesnės ir detalesnės programos parengimui.

                      KLASIKINIO LIBERALIZMO POLITINĖ REKLAMA parengta Sauliaus Lapėno

           Saulius Lapėnas. 

           Kandidato į Jurbarko rajono savivaldybės merus 

           RINKIMINĖ PROGRAMA 

           (sutrumpinta)

         KARTU. Jurbarko krašto ateitis priklauso nuo kiekvieno gyventojo sėkmės.

  1. Tik kartu. Atsakydami į kylančius laiko iššūkius, rūpindamiesi esamos ir būsimų kartų ateitimi ir Tėvynės likimu, neturime teisės švaistyti laiką smulkmeniškiems partiniams ir tarpusavio ginčams. Vienysiu ir įtrauksiu visas aktyvias ir konstruktyvias jėgas: partijas, pilietinius judėjimus, bendruomenes bendram darbui.

          Remdamasis savo žiniomis ir patirtimi sunkiose derybose, ieškant ir randant kompromisinius sprendimus pakeliui į bendrą tikslą, žinau kad tai ne tik įmanoma, bet būtina sąlyga Jurbarko krašto suklestėjimui dabartinėmis sąlygomis.

          Kaip nepartinis kandidatas, galiu telkti produktyviam darbui visus, kuriuos iš tiesų jaudina šio krašto likimas.

  1. Kiekvieno gyventojo balsas turi būti valdžios išgirstas. Tik reali liaudies demokratija, pažadins čia gyvenančių žmonių iniciatyvą, tikėjimą ir pasididžiavimą savo kraštu.
  2. Investicijų į Jurbarko kraštą priemonių skatinimo plano įgyvendinimas, tai realios galimybės sukurti sąlygas norintiems čia gyventi ir dirbti.
  3. Kova su korupcija. Korupcija prasideda nuo biurokratinio požiūrio, trukdančio pritraukti investicijas, kenkiančio demokratijai, griaunančio pasitikėjimą viešojo administravimo institucijomis.
  4. Tinkamų verslui sąlygų sudarymas lemia darbo vietų atsiradimą ir didina gyventojų perkamąją galią. Verslininkais laikau visus, kurie savo veikloje skaičiuoja pajamas ir išlaidas, bei moka mokesčius: tai ir ūkininkas, ir individualia veikla užsiimantis, ir įmonę įkūręs žmogus.
  5. Kultūra – tai perduodamas iš kartos į kartą menas ir gebėjimas išgyventi, pačiomis sudėtingiausiomis sąlygomis. Pagarba tradicijoms, istorijai ir protėvių palikimui – vienintelis produktyvus kelias visuomenės ir krašto vystymui.
  6. Kūrybingas ir atsakingas jaunimas: kad visi vaikai galėtų lankyti darželį, mokyklą, kad po pamokų pagal pomėgius turėtų kur leisti laisvalaikį ir tobulėti.
  7. Gyvenimo Jurbarko savivaldybėje saugumas ir gerovė: kad jaunimas čia galėtų pradėti karjerą, darbingi žmonės – dirbti, o vieniši ir pasiligoję – gauti tinkamą priežiūrą ir slaugą.
  8. Tas, kas nori teigiamų pokyčių – juos ir daro, o kas nenori – teisinasi.

 

Savo rinkiminės programos pirmines tezes, pirmą kartą viešai pristačiau 2014 metų gruodžio mėn. 19 dieną Darbo partijos Jurbarko skyriaus susirinkime. Šios tezės bus tobulinamos ir sieksiu, kad jos taptų pagrindu valdančios koalicijos veiklos programai, po savivaldos rinkimų.

Jūs galite programos tekstą atsisiųsti PDF formate: RINKIMINĖ PROGRAMA (apie 2 MB).

 

          Būsiu dėkingas už konstruktyvius pasiūlymus šio puslapio komentaruose, kad sutelktomis pastangomis, pasiektume dar geresnių rezultatų.

 

Visada su Jumis,

Saulius Lapėnas

SL_KARTU_01 SL_KARTU_02 SL_KARTU_03 SL_KARTU_04 SL_KARTU_05 SL_KARTU_06 SL_KARTU_07 SL_KARTU_08 SL_KARTU_09 SL_KARTU_10 SL_KARTU_11 SL_KARTU_12 SL_KARTU_13 SL_KARTU_14 SL_KARTU_15

 

Tai pat žiūrėkite

KSS-SL RINKIMŲ Į LR SEIMĄ NAUJIENLAIŠKIS NR.2

KSS-SL rinkiminio sąrašo Nr.10 RINKIMŲ AGITACIJA sukurta rinkimų kampanijos dalyvio platinimui neatlygintinai.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *